Justice and Care România colaborează cu Ministerul Afacerilor Externe pentru a facilita repatrierea victimelor traficului de persoane

June 14, 2024

“A fost o onoare să o revăd pe doamna ministru Luminita Odobescu recent și să discutăm despre colaborarea dintre Justice and Care România și Ministerul Afacerilor Externe în eforturile de repatriere a femeilor, copiilor și bărbaților salvați din lanțurile traficului de persoane.”, Mădălina Turza, Country Director Justice and Care România

Procesul de repatriere este unul complex și extrem de sensibil, care necesită o abordare coordonată. 

Justice and Care România, ca parte a unei rețele globale dedicate combaterii traficului de persoane, își pune la dispoziție capacitatea și resursele pentru a facilita acest proces și a oferi sprijin victimelor pe parcursul întregii proceduri. Colaborarea cu Ministerul Afacerilor Externe este esențială pentru a asigura o repatriere sigură și demnă a victimelor.

Împreună, vom facilita accesul la documentele necesare, vom oferi sprijin logistic și vom colabora cu autoritățile din România pentru a reintegra victimele în comunitățile lor.

Suntem dedicați construirii de soluții durabile pentru a combate traficul de persoane și a oferi un viitor mai bun victimelor. Credința noastră este că prin colaborare și acțiuni concrete, vom putea combate această crimă odată și pentru totdeauna.

#SuntemAICI pentru a pune umărul la construcția unei lumi în care ființele umane nu mai sunt vândute.