Ziua Tatălui: Tată și fiu reuniți

June 20, 2021

Victimele sclaviei sunt oameni reali – sunt fiii și fiicele noastre, fratele sau soția cuiva. Ele pot fi, de asemenea, tatăl cuiva – tați precum Oscar din România.

Când familia lui Oscar a fost lovită de o tragedie, i-a fost greu să se descurce. Din păcate, recurgând la alcool pentru a face față durerii și pierderii, Oscar și-a pierdut locul de muncă în construcții și, ca să fie și mai rău, și casa familiei sale. Îi era rușine și nu a vrut să le ceară ajutorul copiilor săi. Dar cineva i-a întins o mână de ajutor, oferindu-i un loc de muncă profitabil în construcții. În mod tragic pentru Oscar, persoana care i-a oferit sprijin era un traficant de persoane.

Oscar a fost traficat în Marea Britanie și a fost forțat să lucreze pe diferite șantiere din Londra timp de șase ani. Când Oscar a sosit pentru prima dată în Regatul Unit, fără să-și dea seama că ceva nu era în regulă, a reușit să țină legătura cu copiii săi prin intermediul telefonului mobil, dar traficanții i-au confiscat curând telefonul, spunându-i că nu are nevoie de nimeni altcineva.

Fiul lui Oscar habar nu avea nicio idee despre ce se întâmplase cu tatăl său, habar nu avea dacă Oscar mai era în viață. Era devastat.

O altă victimă a aceleiași rețele criminale care îl exploata pe Oscar, care fusese eliberată de poliție – și-a exprimat îngrijorarea pentru Oscar și, din fericire, acest lucru a dus la eliberarea sa!

Oscar a fost internat în spital ca urmare a abuzurilor suferite, iar unul dintre navigatorii noștri a început să se implice și să-l sprijine.

Începând să se deschidă, primul lucru pentru care Oscar a cerut ajutor a fost să își găsească familia. Am reușit să-l ajutăm pe Oscar să se reunească cu fiul său de pe patul de spital. Astăzi, datorită sprijinului nostru, cei doi, tată și fiu, își vorbesc în fiecare zi.

Oscar se află în recuperare, sprijină ancheta poliției și așteaptă cu nerăbdare să își vadă din nou fiul în persoană și să îl îmbrățișeze.

Acestea sunt genul de povești pe care, cu ajutorul dumneavoastră, le putem face posibile. Vă mulțumim și vă dorim o zi a tatălui fericită!