Dispărută dar regăsită

January 24, 2022

În urmă cu peste șase luni, Gemma*, o supraviețuitoare româncă a exploatării sexuale, pe care o sprijinim în Marea Britanie, din păcate a dispărut.

Din nefericire, înainte de a putea interveni și de a o ajuta să fie repatriată în siguranță acasă, ambasada a urcat-o într-un autocar înapoi în România, de unde a dispărut.

Navigatorul nostru din România a alertat autoritățile române, a păstrat legătura cu acestea și a facilitat comunicarea între poliția română și forțele de poliție din Regatul Unit.

Din fericire, Gemma a fost în cele din urmă localizată de poliție luna trecută și interacționează acum cu navigatorul nostru din România.

Gemma dorește să sprijine o anchetă privind exploatarea sa în Marea Britanie, iar navigatorul nostru colaborează în numele ei cu forțele de poliție.

De asemenea, Gemma este acum însărcinată, iar echipa noastră a luat legătura cu diverși persoane care au dorit să acorde sprijin și care au procurat servicii medicale, haine, scutece și echipamente necesare pentru viitorul său copil.

*Nume schimbat pentru a proteja identitatea